cdr_v4_220110001008.gif
Εμμανουήλ Ε. Χρυσάγης
Σύνδεσμοι
Επικοινωνία
Πελατολόγιο
Η εταιρία
Προϊόντα
Ποιότητα
Home
Η Ελληνική κατασκευαστική εταιρία που δίνει  λύσεις στην έρευνα και την βιομηχανία

H CDR ΧΡΥΣΑΓΗ ιδρύθηκε το 1954 κατασκευάζοντας επαγγελματικά ψυγεία. Tο 1992 ξεκίνησε την παραγωγή θαλάμων ελεγχόμενων-σταθερών συνθηκών για ένα μεγάλο εύρος επιστημονικών & βιομηχανικών εφαρμογών. Από το 1999 επεκτάθηκε στην παραγωγή ειδικών μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται στον ποιοτικό ελέγχο υλικών και την παραγωγή γεωπονικών  προϊόντων. Οπως φαίνεται από το πελατολόγιο τα προϊόντα που διατίθενται με το σήμα CDR ©  βρίσκονται σήμερα στα περισσότερα Ελληνικά Ερευνητικά, Πανεπιστημιακά, Βιομηχανικά εργαστήρια, παραγωγούς  γεωπονικών προϊόντων και πολλαπλασιαστικού υλικού. Από το 2010 η εταιρία εξαγάγει στην Ινδία, το Κουβέιτ, το Ομάν, το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν, την Τουρκία, την Ελβετία, την Ρωσία και την Κύπρο. Στόχος της εταιρίας για την επόμενη διετία είναι η επέκταση του δικτύου πωλήσεων στις περισσότερες χώρες της Μέσης & Απω Ανατολής. 

Η ΕΜ.Ε.ΧΡΥΣΑΓΗΣ εγκατέστησε τέσσερα δωμάτια ανάτπυξης φυτών στο πανεπιστήμιο του Κουβέϊτ. Οι θάλαμοι σχεδιάστηκαν ειδικά για να λειτουργούν ακόμα και σε περιβάλλον +60 C. Διαθέτουν το νέο προγραμματιζόμενο σύστημα ελέγχου CDR CMP3 που διαθέτει οθόνη αφής με γραφικά υψηλής ανάλυσης & ενσωματωμένο καταγραφικό
Τα τελευταία χρόνια αυξάνονται οι βιομηχανίες φαρμάκων που επιλέγουν τα δωμάτια ελέγχου
.
Χάρτης
Η εταιρία
Home
Προϊόντα
Πελατολόγιο
Ποιότητα
Σύνδεσμοι
Επικοινωνία
Το τμήμα ποιοτικού ελέγχου της Γερμανικής βιομηχανίας KNAUF USG παρέλαβε από την ΕΜ. ΧΡΥΣΑΓΗΣ τον θάλαμο πάγωσης αποπάγωσης FRZ/wa Ramp για την εφαρμογή σχετικού προτύπου ελέγχου αντοχής σε παγετό.

.
δεδομένων. Ο θάλαμος΄ελέγχει θερμοκρασία, σχ.Υγρασία, ένταση φωτισμού, ρύθμισης φάσμοτος φωτισμού, έλεγχος συγκέντρωσης CO2, μέτρηση έντασης φωτισμού PAR, αυτόματο πότισμα και ανανέωση αέρα μέσω απόλυτου φίλτρου.
Η συνεχής ανάπτυξη του κύκλου εργασιών της φαρμακοβιομηχανίας Boehringer Ingelheim Ελλάς έφερε το Δεκέμβριο στο τμήμα ποιοτικού ελέγχου της εταιρίας τον έβδομο κατά σειρά θάλαμο ελέγχου σταθερότητας που αποτελεί το δέκατο μηχάνημα της CDR ΧΡΥΣΑΓΗ. Σημειωτέον πως η CDR υποστηρίζει ανελλιπώς τα τελευταία 12χρόνια το τμήμα ποιτικού ελέγχου της Γερμανικής εταιρίας στην Ελλάδα.

.
Η CDR ΧΡΥΣΑΓΗ παρέδωσε θάλαμο ανάπτυξης φυτών στο τμήμα Βοτανικής του πανεπιστημίου του Allahabad στην Ινδία.
Την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων CDR στην Ινδία έχει αναλάβει η εταιρία JKG Bio Science Pvt Ltd.

  

.
σταθερότητας της σειράς CDR ENVIMED/DX ως ιδανική λύση για τον έλεγχο σταθερότητας μεγάλου όγκου αντιδειγμάτων. Η CDR ΧΡΥΣΑΓΗ κατασκεύασε και εγκατέστησε στο εργοστάσιο της εταιρίας Pharmathen στις Σάπες ένα δωμάτιο 27m2. Η λύση αυτή προκρίθηκε λόγω της εξαιρετικής σχέσης εσωτερικής χωρητικότητας/προς τιμή αγοράς σε συνδυασμό με την ακρίβεια λειτουργίας και την εξαιρετική αξιοπιστία των θαλάμων της CDR ΧΡΥΣΑΓΗ. Η σειρά θαλάμων ENVIMED/DX της CDR με τα δύο ενσωματωμένα ανεξάρτητα αυτόνομα μηχανολογικά κυκλώματα είναι η απόλυτη λύση και η μοναδική που προσφέρει 100% εξασφαλισμένη αδιάκοπτη λειτουργία.

  

.
Με την παράδοση ενός ειδικού θαλάμου ανάπτυξης φυτών για επιμολύνσεις (Dew formation chamber) στο πανεπιστήμιο του ΟΜΑΝ ξεκίνησε η συνεργασία αποκλειστικής διάθεσης των προϊόντων CDR στην χώρα αυτή. Η εταιρία συμμετείχε σε δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό που κέρδισε λόγω της καλής σχέσης κόστους / τεχνικών χαρακτηριστικών των προσφερόμενων θαλάμων CDR.

  

.
Η CDR ΧΡΥΣΑΓΗ ανέλαβε την σχεδίαση και κατασκευή ειδικού θαλάμου καλλιέργειας μεσοζωοπλα- γκτού για λογαριασμό Ελβετικού ερευνητικού κέντρου. Ο θάλαμος που παρεδόθη τον προηγούμενο μήνα κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις ανάγκες ερευνητικού προγράμματος του εργαστηρίου οικολογίας. .

  

.
Παραδόθηκαν δύο θάλαμοι προβλάστησης σε πανεπιστήμιο του Μπαγκλαντές. Πρόκειται για δύο θαλάμους SG-1000CMP3 που διαθέτουν σύστημα ελέγχου με το οποίο ο χρήστης μπορεί να τηλεχειριστεί τους θαλάμους μέσω ;internet.

.
Η RAFARM AEBE επέλεξε για το τμήμα ποιοτικού ελέγχου της σε δωμάτιο ελέγχου σταθερότητας αντιδειγμάτων ENVIMED-DX της CDR ΧΡΥΣΑΓΗ. Ο νέος θάλαμος που παραγγέλθηκε με προδιαγραφές για εγκατάσταση στην ύπαιθρο προσφέρει δεκαπενταπλάσια χωρητικότητα σε σχέση με ένα μεγάλο φορητό θάλαμο ενώ κοστίζει υποπολλαπλάσια από 15 θαλάμους.
Ο θάλαμος παραγγέλθηκε επίσης με το σύστημα DX ώστε να εξασφαλίζεται 100% η απόλυτη ασφάλεια των αντιδειγμάτων ακόμα και μετά από πιθανή βλάβη σε κάποια από τις υπομονάδες του θαλάμου.

.
ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ALLAHABAD ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΘΑΛΑΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝ ΤΗΣ CDR ΧΡΥΣΑΓΗ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ CDR ΣΤΟ ΟΜΑΝ Η ΕΤΑΙΡΙΑ
AL AJMI TECHNICAL
SUPPLIES & TRADING LLC
ΘΑΛΑΜΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ
ΜΕΣΟΖΩΟΠΛΑΓΚΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ INSTITUTE OF ENVIRONMENTAL ENGINEERING (ΖΥΡΙΧΗ)
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΘΑΛΑΜΟΙ ΠΡΟΒΛΑΣΤΗΣΗΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΟ ΜΠΑΓΛΑΝΤΕΣ
Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ KNAUF USG SYSTEMS ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΘΑΛΑΜΟ ΠΑΓΩΣΗΣ ΑΠΟΠΑΓΩΣΗΣ CDR
FRZ /wa ramp
Ο ΕΒΔΟΜΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ ΤΗΣ BOEHRINGER INGELHEIM ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΪΤ ΕΞΟΠΛΙΣΘΗΚΕ ΜΕ 4 ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝ CDR ΧΡΥΣΑΓΗ
H PHARMATHEN INTERNATIONAL S.A.
ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ENVIMED-DX ΤΗΣ CDR ΧΡΥΣΑΓΗ
ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ RAFARM Α.Ε.Β.Ε. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ENVIMED-DX CDR ΧΡΥΣΑΓΗ

Η  ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ALKE ΣΤΟ ΤΟΚΑΤ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ CDR ENVIMED 27CMP3 

Η ALKE η μεγαλύτερη βιομηχανία κτηνιατρικών φαρμάκων στην Τουρκία παρέλαβε ένα θάλαμο ελέγχου σταθερότητας CDR ENVIMED 27 CMP3. Οπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι της εταιρίας επέλεξαν τον θάλαμο CDR ως την πλέον ενδεδειγμένη λύση προκειμένου να καλύψουν τις υψηλές απαιτήσεις των GMP προτύπων που

ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ KERAKOLL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΨΥΞΗ CDR ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

Η βιομηχανία Kerakoll στο σχηματάρι είναι θυγατρική Ιταλικής βιομηχανίας που έχει μονάδες παραγωγής σε πολλές χώρες. Το Ελληνικό εργοστάσιο παράγει μεταξύ άλλων κόλλες πλακιδίων και στόκο. Για τις ανάγκες του εργαστηρίου ποιοτικού ελέγχου του εργοστασίου η CDR σχεδίασε και κατασκεύασε μία ειδικού τύπου κατάψυξη. Η CDR ΧΡΥΣΑΓΗ είναι γνωστή στην Ελληνική αγορά για την δυνατότητα σχεδίασης και κατασκευής ειδικών μηχανημάτων τα οποία καλύπτουν συγκεκριμένα διεθνή πρότυπα τα οποία αν και κατασκευάζονται κατά παραγγελία έχουν λογική τιμή..
Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας
Τελευταία νέα
εφαρμόζει η εταιρία καθώς επίσης για να μπορούν να προσαρμοστούν χωρίς πρόβλημα σε κάθε μελλοντική αλλαγή των προτύτπων.

ΝΕΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΟΚΙΜΙΩΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΥΨ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Α.Ε.

Η CDR ΧΡΥΣΑΓΗ εξοπλίζει από δεκαετίας τα συγκροτήματα σκυροδέματος και το εργοστάσιο τσιμέντου της εταιρίας ΧΑΛΥΨ και της πρώην ΕΤ ΜΠΕΤΟΝ και νύν ΧΑΛΥΨ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Α.Ε.. με θαλάμους και δωμάτια συντήρησης δοκιμίων. Η σωστή κάλυψη των αναγκών της βιομηχανίας ΧΑΛΥΨ από την CDR επικυρώνεται για μία ακόμη φορά με την νέα παραγγελία ενός δωματίου συντήρησης δοκιμίων μεγάλης χωρητικότητας που παροδόθηκε πρόσφατα στο εργοστάσιο της ΧΑΛΥΨ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ στον Ασπρόπυργο. Το δωμάτιο αυτό είναι εξοπλισμένο με ανοξείδωτα ράφια μεγάλης χωρητικότητας. Διαθέτει επίσης το ειδικό σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας και σχ. υγρασίας PSYCHRO3 που εξασφαλίζει απρόσκοπτη λειτουργία και μέτρηση της υγρασίας ακόμα και σε κορεσμένη ατμόσφαιρα (100%) χωρίς περιορισμούς στον κύκλο ζωής του αισθητηρίου σε αντίθεση με τα συμβατικά αισθτηρήιρια..