Εμμανουήλ Ε. Χρυσάγης
Σύνδεσμοι
Η εταιρία
Home
Προϊόντα
Πελατολόγιο
Ποιότητα
Επικοινωνία
Η λύση που ταιριάζει σε κάθε επαγγελματικό χώρο ή χώρο συνάθροισης. Ένα γρήγορο κάπνισμα και πίσω στη δουλειά είναι εφικτό μόνο με τις καμπίνες καπνίσματος Smoke'n GO της EUROMATE. Ο καπνιστής δεν χρειάζεται να απομακρύνεται από το χώρο εργασίας ή να βγαίνει στο κρύο, τη βροχή ή τον ήλιο του καλοκαιριού.
Αυτή είναι η ιδέα της καμπίνας καπνίσματος. Ολα τα μεγέθη είναι ιδιαίτερα καλαίσθητα, με προσεγμένο φινίρισμα ώστε να μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε χώρο όπως μέσα σε αίθουσες γραφείων, σε διαδρόμους ή κοντά στο χώρο εστίασης του προσωπικού.
Κλιματισμός, συσκευές & φίλτρα καθαρισμού αέρα
Τεχνικά χαρακτηριστικά
καμπινών καπνίσματος
SMOKING CABINS
ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ
Τα πλεονεκτήματα των καμπινών Smoke'n GO είναι πολλά. Η οσμή του καπνού και των τσιγάρων εξαλείφεται διότι κατακρατείται το 99,99% των εναέριων βλαβερών μικροσωματιδίων της νικοτίνης, της φορμαλδεΰδης και των άλλων βλαβερών αέριων ρύπων. Οι καπνιστές δεν «κουβαλάνε» πλέον επάνω τους την μυρωδιά του καπνού και αυτό διευκολύνει στην ομαλή συνύπαρξή τους με τους μη καπνιστές. Η διάφανη κατασκευή των καμπινών βοηθάει να μην δημιουργείται η αίσθηση του κλειστού χώρου και της απομόνωσης στους καπνιστές. Όμως το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι η διατήρηση καλής και υγιούς ατμόσφαιρας μέσα στον εργασιακό χώρο γεγονός που επιτρέπει την καλή διάθεση και αυξάνει την παραγωγικότητα όλων των εργαζομένων.
Μια τόσο πρωτοποριακή και εμφανίσημη συσκευή όπως είναι η καμπίνα καπνίσματος προβάλλει την αντικαπνιστική πολιτική της εταιρίας, ενδυναμώνει την εικόνα της και δείχνει εμπράκτως το ενδιαφέρον της σε όλο το προσωπικό τους καπνιστές και τους μη καπνιστές.
Καμπίνες καπνίσματος
Ιδιαίτερα θετικό χαρακτηριστικό τους αποτελεί η ευκολία με την οποία τοποθετούνται σε κάθε διαθέσιμο χώρο. Δεν χρειάζεται να προηγηθεί η εγκατάσταση ειδικών υποδομών όπως κανάλια αέρα σε ψευδοοροφές, αποροφητήρας & παροχή ρεύματος σε εξωτερικό χώρο, τρύπες σε τοίχους στοιχεία που είναι απαραίτητα για την κατασκευή των κλασικών ειδικών χώρων καπνίσματος. Τέλος μπορούν να εγκατασταθούν στο εσωτερικό ή το εξωτερικό ενός κτιρίου.
ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΜΠΙΝΩΝ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ
Χάρτης
Η εταιρία
Home
Προϊόντα
Πελατολόγιο
Ποιότητα
Σύνδεσμοι
Επικοινωνία