Εμμανουήλ Ε. Χρυσάγης
Δεξαμενή συντήρησης δοκιμίων
σκυροδέματος ( δωμάτιο)
Walk-in 7200D/wb
Προσφέρει λύση στα τρία γνωστά στους εργαστηριακούς προβλήματα υγείας που δημιουργεί η χρήση των απλών δεξαμενών. Πρώτον δεν καταπονείται η μέση των εργαζομένων κατά την διαχείριση των δοκιμίων (δεν χρειάζεται να σκύβουν με βάρος στα χέρια). Δεύτερον με τα συστήματα αυτόματης ανανέωσης και συμπλήρωσης της στάθμης του νερού ελαχιστοποιούνται αφ ενός μεν η πιθανότητα μόλυνσης από τους μικροοργανισμούς που αναπτύσσονται στο στάσιμο νερό αφετέρου δε η πιθανότητα ερεθισμού που προκαλείται από την υψηλή συγκέντρωση χημικών στο στάσιμο νερό. Τέλος δεν απασχολείται ο χρήστης με την διατήρηση της σωστής στάθμης νερού για την κάλυψη των δοκιμίων όταν αφαιρούνται δοκίμια .
Σύμφωνα με:

EN 206-1
EN 12390-2
ASTM C31
ASTM C192
ASTM C511
Ζητείστε μας το αναλυτικο τεχνικό φυλλάδιο
Σύνδεσμοι
Η εταιρία
Home
Προϊόντα
Πελατολόγιο
Ποιότητα
Επικοινωνία
Εξοπλισμός ποιοτικού ελέγχου υλικών
Χάρτης
Η εταιρία
Home
Προϊόντα
Πελατολόγιο
Ποιότητα
Σύνδεσμοι
Επικοινωνία
Walk-in 21000D/wb
Η CDR σχεδίασε τα δωμάτια της σειράς D/wb για να προσφέρει την ιδανική λύση στα εργοτάξια τεχνικών εταιριών που επιλέγουν την συντήρηση μεγάλου αριθμού δοκιμίων μέσα σε νερό.
Το φορητό δωμάτιο με τα ράφια-δεξαμενές πλεονεκτεί από κάθε άποψη σε σχέση με την χρήση απλών δεξαμενών. Είναι οικονομικό διότι είναι αυτόνομο και πλήρες λειτουργικά (χειμώνα καλοκαίρι), μεταφερόμενο από έργο σε έργο και δεν καταλαμβάνει πολύτιμο εργαστηριακό χώρο. Διαθέτει σύστημα ανακύκλωσης του νερού για ομοιογένεια συνθηκών σε όλα τα ράφια-δεξαμενές και ενσωματωμένο ψυκτικό κύκλωμα (καγηγορίας tropical) που εξασφαλίζει τις ιδανικές συνθήκες συντήρησης και για το καλοκαίρι.
Walk-in 
7200D/wb
21000D/wb
Εξωτ. Διαστάσεις 
(ΜΧΠΧΥ m ) 
3,0Χ1,8Χ2,25 
3,5Χ2,3Χ2,5 
Χωρητικότητα δοκιμίων 
300
640
Εσωτερικός 
εξοπλισμός 
 Ανοξείδωτα ράφια
πολλών
(304) δεξαμενές
επιπέδων
Θερμοκρασία  / σταθερότητα  20°  C
    ±0,5
Αυτόματη συμπλήρωση  νερού 
Ανακύκλωση νερού 
ναί /ναι
ναί /ναι
Παροχή ρεύματος  380-400VAC
 / 3pH/ 50Hz