Δωμάτια συντήρησης δοκιμίων σκυροδέματος
ECC WALK-in DG & CMP
Σύμφωνα με:

Ελληνικό κανονισμό σκυροδέματος

EN 206-1

ASTM C511-98
 
BS EN 196-3
 
 
Ένας λυόμενος θάλαμος αποτελεί την ιδανική λύση για την δημιουργία ενός δωματίου συντήρησης δοκιμίων στο εσωτερικό ενός εργαστηρίου. Μόνον οι λυόμενοι θάλαμοι εξασφαλίζουν ταυτόχρονα εξαιρετική μόνωση για εξοικονόμηση ενέργειας, τις μικρότερες εξωτερικές διαστάσεις λόγω λεπτών τοιχωμάτων, λεία εσωτερική επιφάνεια για εύκολη απολύμανση-καθαρισμό από μύκητες και όλα αυτά με γρήγορη και καθαρή εγκατάσταση σε λογικό κόστος.
Η CDR κατασκευάζει κατόπιν παραγγελίας οποιοδήποτε μέγεθος θαλάμου χρησιμοποιώντας Γερμανικά panels υψηλής ποιότητας που διαθέτουν υψηλής πυκνότητας άκαυστη και οικολογική πολυουρεθάνη του οίκου BAYER. Τα ειδικά στεγανοποιητικά διαφράγματα που τοποθετούνται κατά την προκατασκευή κάθε θαλάμου σε όλους τους αρμούς σύνδεσης, (συμπεριλαμβανόμενης της οροφής και του πατώματος) έχουν σχήμα μαιάνδρου και τσιμούχες ώστε να αποτρέπονται θερμογέφυρες και να προστατεύεται η μόνωση από την υγρασία. Οι θάλαμοι παραδίδονται πλήρεις με εργονομικά σχεδιασμένα ράφια από ανοξείδωτο ή γαλβανισμένο χάλυβα και πόρτα στις επιθυμητές διαστάσεις.
Ολοι οι θάλαμοι εξοπλίζονται με ψηφιακά όργανα θερμοκρασίας & υγρασίας και το ειδικά σχεδιασμένο αισθητήριο υγρασίας PSYCHRO3d που σε αντίθεση με τα κοινά ηλεκτρονικά αισθητήρια εξασφαλίζει ακρίβεια και σταθερότητα μέτρησης σε περιβάλλον πολύ υψηλής σχ.υγρασίας ακόμα και σε κορεσμένη ατμόσφαιρα υγρασίας και συνοδεύεται από εγγύηση σωστής λειτουργίας εφόρου ζωής του θαλάμου. Καλύπτουν τις απαιτήσεις του Ελληνικού κανονισμού σκυροδέματος και τα πρότυπα EN 206-1 , EN 12390-2 / 2000 & ASTM C 511-98.
Διαμόρφωση του εσωτερικού εξοπλισμού κατά παραγγελία
Εμμανουήλ Ε. Χρυσάγης
    ECC Walk-in DG & CMP  
  Εξωτ. Διαστάσεις  
Κατά παραγγελία 
Χωρητικότητα  
Κατά παραγγελία 
Θερμοκρασία  
20° C  ±0,5 
Σχ. Υγρασία  
100% 
Παροχή ρεύματος  
380-400V / 3pH
Σύνδεσμοι
Η εταιρία
Home
Προϊόντα
Πελατολόγιο
Ποιότητα
Επικοινωνία
Εξοπλισμός ποιοτικού ελέγχου υλικών
(ΛΥΟΜΕΝΟΙ)
Ζητείστε μας το αναλυτικο τεχνικό φυλλάδιο
Χάρτης
Η εταιρία
Home
Προϊόντα
Πελατολόγιο
Ποιότητα
Σύνδεσμοι
Επικοινωνία